Radionica improvizacije za ne-glumce- 24./25.04.2021. // 10-14h // Filodrammatica, Korzo 28

Radionica improvizacije za ne-glumce

24./25.04.2021. // 10-14h // Filodrammatica, Korzo 28

Prostor Plus poziva sve zainteresirane na radionicu dramskih igara koja će se održati 24. i 25.4.2021. od 10 do 14 sati u Filodrammatici pod vodstvom Zorane Jančić i Lucije Lekšić. Prijava je obavezna zbog ograničenog broja polaznika/ca (10 polaznika/ca). Prijave se zaprimaju na email Turn on JavaScript!.

Radionica dramskih igara je koncipirana tako da nam pomogne u kreativnom zastoju ili razvoju. Cilj je grupno povezivanje kao i povezivanje sa samim sobom. Struktura radionice je sačinjena od vježbi zagrijavanja, upoznavanja, ice- breakova, radu na percepciji prostora i tijela, na emocijama, senzacijama i povezivanju skupine.

Na radionici se kroz dramaturške igre potiče veća svjesnost tijela, mišića, živaca, potiče kreativnost i mašta. Cilj je približiti kazalište svima!

Zorana Jančić pedagoginja je i profesorica engleskog jezika. Radila je u školama i vrtićima i organizirala razne kreativne i socijalno osjetljive radionice i festivale za djecu i odrasle. Improvizaciju koristi kao alat u svakodnevnom životu, učeći kako od muhe (ne) napraviti slona.

Lucija Lekšić se kazališnom i izvedbenom umjetnošću bavi oduvijek. Završila je umjetničke škole,pa se otuđila i diplomirala Keramiku u Grazu. U međuvremenu je gostovala na raznim cirkuskim i dječjim festivalima kao performerica, kordinatorica radionica ili kao organizatorica, a trenutno improvizira na svojoj glinenoj kući i vrtu.

PRIJAVA:

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja polaznika/ca (10 polaznika/ca).

Prijave se zaprimaju na email Turn on JavaScript!

CIJENA: 150 kn

Udruga Prostor Plus je korisnica institucionalne podrške Zaklade Kultura nova. Prostorima Filodrammatice upravlja SU Molekula.

Partneri