Festivalska smišljaonica 4- 20.10. // 9:00-15:00 // Studio Kamov, Križanićeva 6a

Festivalska smišljaonica 4

20.10. // 9:00-15:00 // Studio Kamov, Križanićeva 6a

Još jedna radionica s djecom školskog uzrasta, u suradnji s Vijećem mladih Benčić. Za manifestaciju Plesni zbirkus - zabavu uz ples i cirkus, ovaj ćemo put s Tanjom Blašković izrađivati naljepnice, bedževe i privjeske inspirirane dizajnom i temom festivala! Radionica će se održati 20.10. od 9 do 15 sati u Studiju Kamov.

Prvo izdanje Festivala Plesni zbirkus je pred vratima. Ime imamo, prostor imamo, izvođače imamo… a sada ćemo se potruditi da naši gosti mogu uzeti suvenir s festivala te da ga mogu promovirati i nakon što završi. Zbog toga smo pozvale našu bivšu suradnicu Tanju Blašković da nam se opet pridruži i pomogne nam osmisliti i izraditi razne promotivne materijale. Ovaj put ćemo izrađivati naljepnice, bedževe i privjeske inspirirane dizajnom i temom festivala!

Pridružite nam se na još jednoj avanturi!

Radionica je besplatna, a djeci će biti osiguran topli obrok. Prijave su otvorene do srijede, 16. listopada 2019. ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici. Dodatne informacije i formular prijave pronađite na ovoj poveznici, no požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen!

Radionica se provodi u partnerstvu s Vijećem mladih Benčić u sklopu projekta “Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci”Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Prostor Plus.

Udruga Prostor Plus korisnica je institucionalne podrške Zaklade Kultura nova.

Partneri