Festivalska smišljaonica 3- 8.-9.9. // 9:00-14:00 // Studio Kamov, Križanićeva 6a

Festivalska smišljaonica 3

8.-9.9. // 9:00-14:00 // Studio Kamov, Križanićeva 6a

Još jedna radionica s djecom školskog uzrasta, u suradnji s Vijećem mladih Benčić. Za manifestaciju Plesni zbirkus - zabavu uz ples i cirkus, trebamo još odabrati radove na koje su se prijavili razni/e umjetnici/e sa svojim izvedbama i radionicama s područja novog cirkusa i suvremenog plesa za djecu. Radionica će se održati 8.i 9.9. od 9 do 14 sati u Studiju Kamov, a provodi se u sklopu projekta “Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci”.

Naš festival dobio je ime – Plesni zbirkus i svoj vizual. U međuvremenu objavljen je poziv za umjetnike te su tokom ljeta stigle prijave, a sada imamo zadatak zajdenički odabrati koje predstave, performanse ili radionice želimo ugostiti. To znači da ćemo se ovaj put posvetiti programu festivala!

Pridružite nam se na još jednoj avanturi!

Radionica je besplatna, a djeci će biti osiguran topli obrok. Prijave su otvorene do srijede, 4. rujna 2019. ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici. Dodatne informacije i formular prijave pronađite na ovoj poveznici, no požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen!

Radionica se provodi u partnerstvu s Vijećem mladih Benčić u sklopu projekta “Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci”Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Prostor Plus.

Udruga Prostor Plus korisnica je institucionalne podrške Zaklade Kultura nova.

Partneri