Festivalska smišljaonica 2- 8.-10.7. // 9:00-15:00 // Studio Kamov, Križanićeva 6a

Festivalska smišljaonica 2

8.-10.7. // 9:00-15:00 // Studio Kamov, Križanićeva 6a

S veseljem nastavljamo edukaciju s djecom školskog uzrasta, u suradnji s Vijećem mladih Benčić kroz koju ćemo osmišljavati pravi pravcati festival izvedbenih umjetnosti – cirkusa i suvremenog plesa! Radionica upoznavanja s dizajnom, troškovnikom i pozivom za umjetnike/ce poslužit će kao uvod koji priprema polaznike za proces selekcije umjetničkog programa, a provodi se u sklopu projekta “Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci”. Radionica se održava od ponedjeljka do srijede 8.-10.7. od 9 do 15 sati u Studiu Kamov.

Stiglo je ljeto, a to naravno znači da je vrijeme za našu ljetno školu. Kao što smo najavili, suradnja s Vijećem mladih Benčić se nastavlja i hrabrim koracima idemo prema našem festivalu izvedbenih umjetnosti – cirkusa i suvremenog plesa!

Prije svega, naš festival mora dobiti svoje ime, boje i oblike, tako da ćemo se ovaj puta družiti s dizajnerom Markom Butorcem koji će nam približiti svijet dizajna i oblikovanja. Zajedničkim idejama doprinijeti ćemo finalnom izgledu plakata i promotivnih materijala.

Uz to moramo se pobrinuti za program našeg festivala, tako da ćemo na ljetnoj školi pripremiti poziv za izvođače koji će biti otvoren sve do r

Stiglo je ljeto, a to naravno znači da je vrijeme za našu ljetno školu. Kao što smo najavili, suradnja s Vijećem mladih Benčić se nastavlja i hrabrim koracima idemo prema našem festivalu izvedbenih umjetnosti – cirkusa i suvremenog plesa!

Prije svega, naš festival mora dobiti svoje ime, boje i oblike, tako da ćemo se ovaj puta družiti s dizajnerom Markom Butorcem koji će nam približiti svijet dizajna i oblikovanja. Zajedničkim idejama doprinijeti ćemo finalnom izgledu plakata i promotivnih materijala.

Uz to moramo se pobrinuti za program našeg festivala, tako da ćemo na ljetnoj školi pripremiti poziv za izvođače koji će biti otvoren sve do rujna!

Pridružite nam se na još jednoj avanturi!

Radionica je besplatna, a djeci će biti osiguran topli obrok. Prijave su otvorene do nedjelje, 7. srpnja 2019. ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici. Dodatne informacije i formular prijave pronađite na ovoj poveznici, no požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen!

Radionica se provodi u partnerstvu s Udrugom Prostor Plus u sklopu projekta “Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci”Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Prostor Plus.

Udruga Prostor Plus korisnica je institucionalne podrške Zaklade Kultura nova.

Partneri