VINS na Festivalu Tobogan- 5.7.2017. // Festival Tobogan

VINS na Festivalu Tobogan

5.7.2017. // Festival Tobogan

Ideja festivala Tobogan je da ljetni praznici u gradu postanu nešto sasvim drugačije od užarenog asfalta i dosadnog praznog grada. Dva tjedna kulture za djecu, edukacijskih interaktivnih programa i zabave koja je osmišljena da ne bude samo bijeg od dokolice, vodilja je timu Dječje kuće u oblikovanju programa festivala. Tobogan je drugačiji od klasičnih festivala, on nije smješten fizički na jednom mjestu već se s dijelom programa seli iz centra grada po gradskim naseljima i kvartovima fokusirajući se natrag na kompleks Benčić.

Za sve velike i male pjevače i za sve koji se žele okušati u pjevanju VINS je pripremio radionicu punu dobrih vibracija!

Dan kreativnosti i solidarnosti

5.7.2017. od 20h do 21h

Radionica će se sastojati od zagrijavanja, raznoraznih vježbi vokalne tehnike te na kraju pokušaja primjene istih u praksi – pjevanjem pjesme.

VINS je vokalno instrumentalna neformalna skupina građana i građanki koje promiču vrijednosti upjevavanja i pjevanja te stvaranja interdisciplinarnih veza glazbe i ostatka svijeta. Pomaže glavobolji, dokida razne oblike depresije, podiže opću fizičku spremu i kvalitetu zvučanja jedinke dok pjeva solo ili u društvu.

10.07.2017.

nema