Treći sastanak partnera i master class Aspire 2 Create u Londonu- Aspire 2 Create, London, 12-14.11.2014., Chocolate Factory

Treći sastanak partnera i master class Aspire 2 Create u Londonu

Aspire 2 Create, London, 12-14.11.2014., Chocolate Factory

Collage Arts ugostio je u Londonu od 12. do 14. studenog 2014. sudionike iz organizacija Materahub, Kau Academy, RDP Senec-Pezinok, Collage Arts i Rinova na trećem sastanku partnera na projektu Aspire2create.

Partneri na europskom projektu Aspire2create okupili su se na trećem sastanku partnera u Londonu od 12 do 14. studenog 2014. na kojem su iz Prostora Plus prisustvovale Tanja Kalčić, Nives Soldičić i Tajana Josimović. Osim sastanka partnera, održan je i masterclass na kojem se raspravljalo o kompetencijama kreativih praktičara. Više od 25 sudionika iz Materahub, Regional Development Agency Senec-Pezinok, Kau Academy, Rinova i Prostora Plus bili su u prostorijama Collage Arts u Wood Greenu u Londonu i razmatrali brojne teme koje se tiču prilagodbe Euro-Aspire okvira kao i uključivanje i priznavanje neformalnog obrazovanja u sklop kreativnih industrija kao i pitanja terminologije, procjenjivačkog alata i validacije.

RAzmatralo se i komentiralo korištenje Online Learning Management System koji je testiran na pilot skupini. Tri su dana rada zaključena posjetom otvorenih studija Chocolate Factory gdje smo ponešto naučili o umjetničkim zajednicama unutar Chocolate Factory.

Projekt je podržan od strane Europske Unije, Lifelong Learning Programme. Projekt je podržao Grad Rijeka i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom programu ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Rad udruge Prostor Plus podržava Zaklada Kultura nova.

18.11.2014.