Talent Matching: sastanak partnera u Rimu- 8. i 9. ožujka 2018.// Teatro Villa Pamphilj, Rim

Talent Matching: sastanak partnera u Rimu

8. i 9. ožujka 2018.// Teatro Villa Pamphilj, Rim

Sastanak partnera u sklopu projekta Talent Matching održao se 8. i 9.3.2018. u Rimu u organizaciji organizacije MULAB. Na sastanku su, osim organizatora, sudjelovati partneri iz organizacija Collage Arts i Rinova, Fundacja Arteria, Ceps, Prostor Plus i EASP.

Prostor Plus se nalazi u ulozi partnera u istraživačko-edukativnom projektu u sklopu Erasmus + programa, pod imenom Spajanje talenta: Strukovno mentorstvo u I-VET (Inicijalnoj Strukovnoj edukaciji i obuci) u Europskim kreativnim industrijama.

Realizacija projekta predviđena u periodu od studenog 2015. do studenog 2019. godine, i to u pet razvojnih faza putem niza istraživačkih analiza, eksperimentalnih radionica, anketnih intervjua te internacionalnih susreta na kojima će se uspoređivati i razmjenjivati prikupljene informacije iz još pet zemalja članica EU (Ujedinjeno Kraljevstvo, Španjolska, Italija, Poljska i Makedonija).

Na sastanku u Rimu timovi iz Italije, Španjolske, Velike Britanije, Poljske, Hrvatske i Makedonije okupili su se radi izrade materijala za obuku fo-mentora i inovativne mentorske prakse u okviru njihovog rada s mladim ljudima i drugim zajednicama. Slijedeći i završni sastanak dogodit će se u Skoplju u lipnju i bit će kulminacija projekta kako bi se utvrdila i potvrdila nova uloga profesionalnog strukovnog mentora u CCI!

Službena web stranica Projekta: talentmatchingeurope.com

Projektni partneri:

Collage arts, London, UK - www.collage-arts.org
Rinova, London, UK - www.rinova.co.uk
Fundacja Arteria, Poljska - www.fundacja-arteria.org
Mulab, Italija - mulab.it
CEPS, Španjolska - asceps.org/en
EASP, Makedinija - easp-youth.weebly.com

 

02.08.2018.