Sastanak partnera u Rijeci- Aspire2Create, Rijeka, 12. i 13.05.2014.

Sastanak partnera u Rijeci

Aspire2Create, Rijeka, 12. i 13.05.2014.

Prostor Plus ugostio je u Rijeci 12. i 13. svibnja 2014. sudionike iz organizacija Materahub, Kau Academy, RDP Senec-Pezinok, Collage Arts i Rinova na drugom sastanku partnera na projektu Aspire2create.

Prostor Plus bio je domaćin drugom sastanku partnera na projektu Aspire 2 Create 12. i 13. svibnja 2014 te ugostio sudionike iz projektnih timova iz partnerskih organizacija Collage Arts, Rinova, RDP Senec-Pezinok, Materahub and Kau Academy.

Bila je to izvrsna prilika za sve partnere da podijele informacije o istraživanju, raspraljaju o zaključcima s prvog masterclassa u Londonu. Osim toga, radilo se na razradi sljedećih koraka u istraživačkim podgrupama kao i diseminaciji, marketingu i komunikaciji. Osim toga partneri su posjetili i bivšu tvornicu papira Hartera koja je dana na upravljanje Savezu udruga Molekula, čija je članica i udruga Prostor Plus.

Projekt je podržan od strane Europske Unije, Lifelong Learning Programme. Projekt je podržao Grad Rijeka i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom programu ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Rad udruge Prostor Plus podržava Zaklada Kultura nova.

15.05.2014.