Radionica - Joga za žene- Radionica - Joga za žene

Radionica - Joga za žene

Radionica - Joga za žene

Radionica - Joga za žene

voditeljica Kate Foley (Los Angeles/Rijeka)

Žene imaju posebne potrebe osobito u različitim fazama života kao naprimjer u vrijeme menstrualnog perioda i plodnosti, te menopauze u kojoj često postoji i fizička zahtjevnost brige o unucima. Moderni život žene zahtjeva balansiranje iznmeđu obitelji, proefesije i sebe. Ova radionica obraća se upravo tim potrebama sudionica uključujući i strategije samostalnog prakticiranja joge za žene.

vrijeme održavanja:

20. i 21.03. od 10.00 do 14.00h

Cijena: 200kn

KATE FOLEY

Instruktorica Iyengar yoge od 1984. godine. Studirala na Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute u Pune, India (1993.) , te Iyengar tradition u New Yorku, San Franciscu i Los Angelesu.

Dobitnica stipendije National Endowment for the Arts, Fulbright Program i Pew Charitable Trust za istraživanje interdisciplinarne koreografije, plesa i multimedije, te plesnih dokumentacija/videa. Dodiplomski studij iz vizualnih umjetnosti i plesa završila na University of California, Santa Cruz. Diplomirala ples na California Institute of the Arts, Los Angeles. MFA s Odsjeka svjetskih kultura i umjetnosti University of California u Los Angelesu, s posebnim naglaskom na interkulturalnu koreografiju.

Prijavite se ovdje ili na telefon: 099 402 66 28

17.03.2010.

nema