Poziv za internship u Prostoru Plus

Poziv za internship u Prostoru Plus

Prostor Plus poziva studente, mlade, nezaposlene/zaposlene građanke i građane grada Rijeke na internship u Prostor Plus. Internship je program koji omogućava radnu praksu u području marketinga, PR-a, socijalnih mreža, pisanja projekata, organiziranja kreativnih i javnih događanja, te produkcije i postprodukcije izvedbenih umjetnosti.

 

Prostor Plus potiče razvoj riječke kulture kroz razvijanje produkcija, edukacija i umrežavanja u polju izvedbenih i (novomedijskih) umjetnosti, s posebnim naglaskom na prepoznavanju potreba lokalnog područja unutar europskog konteksta.

Kroz radno iskustvo u organizaciji, biti će omogućen rad na lokalnim, nacionalnim i međunarodnim projektima koje sačinjavaju edukacije, produkcije i postprodukcije izvedbenih umjetnosti, istraživanja, organiziranje, pisanje i razvijanje projekata unutar tima mladih ljudi.

Tražimo mlade, kreativne, inovativne, otvorene pojedinke i pojedince za:

  • internship u području marketinga, PR-a i socijalnih mreža / 8 sati tjedno /

  • internship u području organizacije kreativnih i javnih događanja, produkcije i postprodukcije, pisanja projekata i foundraisinga / 10 sati tjedno /

Internship može trajati najmanje četiri mjeseca do godine dana. Odabrani/ce će raditi u kreativnom, otvorenom i fleksibilnom okruženju uz vođenje mentora/mentorice. Nakon završetka internshipa slijedi evaulacija rada, a svaki pojedinac/ka će dobiti potvrdu o završenom radnom ciklusu.

Za prijavu je potrebno dostaviti:

a) Životopis

b) Motivacijsko pismo

Proces prijave za internship:

  • Predane prijave sa potpunom dokumentacijom do zaključno 15.12.

  • Sudionici koji su prošli proces prijave biti će obavješteni 18.12. elektoničkom poštom s daljnjim uputama za pripremu.

  • 20.12. razgovor s potencijalnim kandidatima 

  • 23.12. razultati prijavnog procesa

Prijave se šalju na e-mail Turn on JavaScript! s naznakom ZA INTERSHIP U PROSTORU PLUS / IME I PREZIME.

Za sva pitanja, nedoumice ili razgovor prije samoga slanja prijavnice možete nam se obratiti putem službenog maila ili pozivom na broj 091 537 99 69 / Antonio Kiselić/, 099 603 66 33 / Tanja Kalčić/.

Natječaj za internship otvoren je od 4.12. do zaključno 15.12., a prijave zaprimljene izvan roka nećemo razmatrati.

Radujemo se budućoj suradnji!

Koordinacijski tim

Prostora Plus

Tanja Kalčić&Antonio Kiselić

04.12.2013.

nema