Periskop 2023. – poziv volonterima/kama- Prijave do 27.8.2023. na <span id=Turn on JavaScript!">

Periskop 2023. – poziv volonterima/kama

Prijave do 27.8.2023. na Turn on JavaScript!

Drage volonterke i volonteri, osmi Periskop - festival suvremenog plesa i cirkusa u organizaciji udruge Prostor Plus ove će se godine održati od 25. kolovoza do 10. rujna i donosi predstave suvremenog plesa i cirkusa, rezidenciju i brojne edukativne radionice iz područja suvremenog cirkusa i plesa. Više informacija o programu i ulaznicama potražite na www.periskopfestival.com.

Da bismo uspješno organizirali i proveli festival potrebna nam je pomoć volontera/ki od 3. do 10. rujna. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite i sukladno vašim interesima i mogućnostima s nama sudjelujete u organizaciji i produkciji ovogodišnjeg festivala Periskop. Bilo bi nam drago kada biste se javili i priključili u ostvarenju festivala te ujedno uživali u festivalskom programu i druženjima. Sate upisujemo u volontersku knjižicu, a volonteri/ke imaju besplatan ulaz na sve predstave.

Ukoliko ste zainteresirani/e i imate nekoliko sati dnevno tijekom priprema i festivalskih dana, molimo da nam se javite na mail Turn on JavaScript! najkasnije do nedjelje, 27.8.2023.

 

Pregled osnovnih volonterskih područja:

 TEHNIČKA POMOĆ

-tehnička pomoć (priprema i pospremanje prostora izvedbe, asistiranje glavnom tehničaru i sl.)

 HOSPITALITY

- briga o gostima

- uređenje prostora izvedbe - ulaz, promo materijali

-  kontakt s posjetiteljima i informiranje o festivalu i programu

PR

- pomoć za promociju na društvenim mrežama

- distribucija promo materijala 

ULAZNICE

- kontrola ulaznica

 

14.08.2023.

Partneri

nema