Radionica - Obnavljajuća joga- voditeljica Kate Foley (Los Angeles)

Radionica - Obnavljajuća joga

voditeljica Kate Foley (Los Angeles)

Obnavljajuća joga olakšava probleme vezane uz stres i svojevrsan je alat za sprečavanje nastanka takvih prolema na svakodnevnoj bazi. Takve muke, koje variraju od živčane iscrpljenosti, do nesanice kompromitiraju rad imunoloških sistema. Prakticiranjem dugih, pasivnih i podržanih poza možemo ublažiti i ukloniti takve simpotme. Učenje tih poza bit će prilagođeno individualnim potrebama polaznika kako bi se umirila živčana nadraženost i unio osjećaj slobode, mira i unutrašjneg prostora. 

vrijeme održavanja:

27. studenog od 17 do 20h
28. i 29. studenog od 10 do 14h

cijena: 300 kn

KATE FOLEY

Instruktorica Iyengar yoge od 1984. godine. Studirala na Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute u Pune, India (1993.) , te Iyengar tradition u New Yorku, San Franciscu i Los Angelesu.

Dobitnica stipendije National Endowment for the Arts, Fulbright Program i Pew Charitable Trust za istraživanje interdisciplinarne koreografije, plesa i multimedije, te plesnih dokumentacija/videa. Dodiplomski studij iz vizualnih umjetnosti i plesa završila na University of California, Santa Cruz. Diplomirala ples na California Institute of the Arts, Los Angeles. MFA s Odsjeka svjetskih kultura i umjetnosti University of California u Los Angelesu, s posebnim naglaskom na interkulturalnu koreografiju.

Prijavite se ovdje ili na telefon: 099 402 66 28

22.11.2009.

nema