Konferencija o ECLN-u i sastanak ECLN partnera u Rijeci- ECLN, Rijeka, 19.-21.3.2014, Filodrammatica

Konferencija o ECLN-u i sastanak ECLN partnera u Rijeci

ECLN, Rijeka, 19.-21.3.2014, Filodrammatica

Treći sastanak mreže partnera na projetku ECLN održan je u Rijeci od 19. do 21. ožujka 2014. Organizator Prostor Plus ugostio je partnere iz Londona, Rima, Barcelone, Aarhusa, Arnhema, Grčke, Cipra, Poljske, Estonije i Slovenije.

Rijeka je od 19 do 21. ožujka 2014. u organizaciji Prostora Plus ugostila sudionike sastanka za partnere na projetku ECLN Collage Arts i Rinova iz Londona, VB, Mulab iz Rima, CEPS Project Socials iz Barcelone, VIA University iz Aarhusa, Danska, Kunstbedrijf iz Arnhema iz Nizozemske, Dimitra iz Grčke, Hope For Children iz Cipra, Fundacja ARTeria iz Poljske, KAU Academy iz Estonije i Mitra iz Slovenije. U sklopu sastanka održana je i konferencija za novinare 21. ožujka 2014. u Filodrammatici. Video o konferenciji objavljen na portalu MojaRijeka.hr možete pogledati ovdje, a članak objavljen u Novom listu možete pročitati ovdje

Projekt ECLN realizira se pod pokroviteljstvom EU Leonardo Lifelong Learning Programme. Projekt je podržao Grad Rijeka, a rad udruge Prostor Plus podržava Zaklada Kultura nova.

25.03.2014.