Audicijska radionica Klaunova doktora- 29.4.2015// 9:30-17:30// Filodrammatica, Korzo 28, I.kat

Audicijska radionica Klaunova doktora

29.4.2015// 9:30-17:30// Filodrammatica, Korzo 28, I.kat

Audicijska radionica za klaunove doktore namijenjena kandidatima s područja izvedbenih umjetnosti pod vodstvom Giora Seeligera i Zorana Vukića.

AUDICIJSKA RADIONICA

29.04.2015.

Klaunovidoktori su profesionalni glumci, glazbenici, cirkuski umjetnici, dramski pedagozi, plesači i drugi umjetnici, čija je platforma izvedbena umjetnost.

Pozivaju se zainteresirani kandidati da pristupe audicijskoj radionici, koja će biti vođena od strane iskusnih umjetničkih voditelja, na polju klaun kazališta, fizičkog teatra i klaundoktora. Radionicu će voditi Giora Seeliger, umjetnički direktor i osnivač međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International i Zoran Vukić, suosnivač i umjetnički voditelj CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora.

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori je udruga čija je misija „donošenje“ smijeha bolesnima i ljudima koji pate. To se ponajprije odnosi na kontinuirane klaun-posjete djeci na bolničkim odjelima, kao i klaun-vizite starijima i nemoćnima.

GDJE?

Prostor Plus, Molekula@Filodrammatica,

Korzo 28/I, 51000 Rijeka,

KADA?

29.04.2015.

Od 9:30-17:30 sati

PRIJAVE I INFORMACIJE

Prijave u obliku životopisa šalju se na Turn on JavaScript!">Turn on JavaScript!

Životopis na engleskom jeziku sa slikom, sa naglaskom na dosadašnji izvedbeno umjetnički angažman i školovanje, te vještine, koje mogu biti korisne u radu klaundoktora.

Za audicijski dio radionice svaki kandidat treba pripremiti svoje viđenje klauna u obliku kratke klaunske etide u trajanju 3-5 min, u kostimu ili dijelu kostima.Audicijskoj radionici se pristupa u njenom cjelokupnom trajanju, odnosno po zadanom planu:, od 9.30-17.30 sati

NAPOMENA*

Od 2013.godine je postavljena platforma za pokretanje kontinuiranog programa na odjelima pedijatrije KBC-a Rijeka. Od 2014. pokrenut je i redovni program posjećivanja Doma za starije osobe "Kantrida".

Pozivaju se zainteresirani kandidati sa stalnim boravkom u Gradu Rijeci i njenoj okolici, da svojim sudjelovanjem doprinesu u donošenju smijeha, radosti i pozitivne životne energije, bolesnima i nemoćnima.

Srdačan osmijeh, od uha do uha.. :o)

Ukoliko želite primati novosti iz Prostora Plus prijavite se na naš newsletter. O ostalim edukacijskim programima saznajte više ovdje.

17.04.2015.