Aspire 2 Create: sastanak partnera u Slovačkoj- Aspire2Create, Bratislava, 28. i 29.04.2014.

Aspire 2 Create: sastanak partnera u Slovačkoj

Aspire2Create, Bratislava, 28. i 29.04.2014.

Sastanak partnera u sklopu projekta Aspire 2 Create održan je 28. i 29.4.2015. u Bratislavi u organizaciji partnera RDA Senec-Pezinok. Na sastanku su osim Prostora PLus sudjelovali partneri iz organziacija materahub, Kau Academy, RDA Senec-Pezinok, Collage Arts i Rinova.

Dok se u Rijeci održavala proslava Međunarodnog dana plesa, Tanja Kalčić i Sandra Banić Naumovski kao članice i suradnice Prostora Plus nalazile su se u Impact Hub Bratislava u Slovačkoj, na sastanku vezanom za projekt Aspire2create. EU sastanak organizirala je Regional Development Agency Senec-Pezinok. Projet se bavi testiranjem validacijskog alata za trenere na području neformalne edukacije. Ovaj se sastanak bavio sagledavanjem razvoja radionica za  Peer Reviewers na kojoj su prisustvovali sudionici iz organizacija materahub, Kau Academy, Prostor Plus, RDA Senec-Pezinok,a pod vodstvom organizacija Collage Arts and Rinova iz Londona.

Projekt je podržan od strane Europske Unije, Lifelong Learning Programme. Projekt je podržao Grad Rijeka i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom programu ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Rad udruge Prostor Plus podržava Zaklada Kultura nova.

05.05.2015.