SIX MARTINIS AND A BLOW JOB- Six martinis and a blow job dio je projekta QUEER PROSTOR Prostora Plus

SIX MARTINIS AND A BLOW JOB

Six martinis and a blow job dio je projekta QUEER PROSTOR Prostora Plus

Ideja za nastanak programa QUEER PROSTOR proizlazi iz činjenice kako u gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji ne postoji kontinuirani kulturno-zabavni sadržaj namijenjen LGBTTIQ populaciji, a ukoliko i postoji, on je usko povezan sa komercijalnom glazbom, bez dodatnih sadržaja kao što su performansi ili nekomercijalna glazba.

Odlučili smo inicirati jedan novi i drugačiji program naziva QUEER* PROSTOR koji će unutar svoga programa objedinjavati glazbeno-zabavni i scensko-izvedbeni karakter unutar dva podprograma: multimedijalni i glazbeni program SIX MARTINIS AND A BLOW JOB unutar kojega će se promovirati queer party kultura te QUEER* PROSTOR unutar kojega ćemo kroz prizmu performance arta, umjetničkih instalacija, happeninga i drugih vidova izvedbenih i vizualnih umjetnosti progovarati o LGBTTIQ** kontekstu. Želimo popularizirati LGBTTIQ** umjetnost i kulturu u našoj sredini, omogučavajući LGBTTIQ** i heteroseksualnoj populaciji jedan drugačiji sadržaj, s posebnim naglaskom na toleranciji i razumijevanju, bez isključivosti.

SIX MARTINIS AND A BLOW JOB
26.1.2013. u Molekuli.
Start od 22.00 - 05.00

DJs

NONA

MIĆE MACE
http://www.myspace.com/micemacice
http://micemace.tumblr.com/
http://twitter.com/micemace

LIFE4FUNK

www.mixcloud.com/Life4Funk

https://soundcloud.com/life4unk


+ konceptualno uređenje prostora 

DONACIJA 30kn

KAKO DOĆI DO NAS: http://www.prostorplus.hr/o-nama/kontakt

*QUEER - (eng. čudan, nastran, do '80-ih bio je pogrdan naziv za homoseksualne osobe, danas dobiva drugo značenje) izraz se koristi kao naziv za cjelokupnu homoseksualnu, biseksualnu, transrodnu i interseksualnu zajednicu kao i heteroseksualne osobe koje sebe vide ili žive svoj život vanhetero-patrijarhalnih normi.

**LGBTTIQ - Lezbijke, Gejevi/homoseksualci, Biseksualke/ci, Transseksualke/ci, Transrodne/i, Interseksualne/i i Queer

 

15.01.2013.