Radionica Larise Navojec

Radionica Larise Navojec

Radionica Larise Navojec se odvija 7. i 8. ožujka 2014. u Prostoru Plus, u terminu od 10:00-14:30.

Radionica se sastoji od 2 segmenta – zagrijavanja kroz tjelesnu pripremu i traženja vlastitog kretanja unutar vođenog procesa.

Namjera je pozabaviti se traganjem za vlastitim pokretom koji nema svjesnu kontrolu. Polaznici radionice bi ga trebali pronaći, otkriti ga i raditi sa podražajima koje njihovo tijelo nudi.

Započinje se zagrijavanjem tijela kroz trening koji jača tijelo, stvara svijest o tijelu, usklađuje pokret i disanje, te povećava fleksibilnost.

U nastavku radionice polaznici će se baviti istraživanjem vlastitog kretanja kroz princip improvizacije. Različitim metodama i akcijama probat će se utjecati na pokret kako bi izazvali njegovu promjenu.

Pokušat ćemo istražit ono područje u kojem se krećemo koje ne možemo do kraja definirati ili ne znamo kako, koje nastaje izvan naše kontrole ili namjere, i pritom ga uvažiti.

Pri tom dokumentirati materijale i raditi s dokumentom kao platformom za pronalazak vlastite kretnje.

Cijena radionice iznosi 200 kn, a prijave za radionicu primamo zaključno do 6.ožujka 2014. on line što možete učiniti klikom na ovaj link.

Uplata je obavezna u prostorima Prostora Plus (kontakt 091 360 19 39 Tajana) ili na mail Prostora Plus: Turn on JavaScript!

03.03.2014.