POZIV VOLONTERIMA - FESTIVAL PERISKOP- prijave do 24.9.2016. na <span id=Turn on JavaScript!">

POZIV VOLONTERIMA - FESTIVAL PERISKOP

prijave do 24.9.2016. na Turn on JavaScript!

Periskop je nova manifestacija koja okuplja umjetnike iz Hrvatske i inozemstva. Organizira ga Prostor Plus u suradnji s NDA CRO, s ciljem decentralizacije plesne umjetnosti u Hrvatskoj te jačanja umjetničkih, izvedbenih i edukacijskih potencijala suvremenog plesa u Rijeci.

U sklopu Periskopa bit će raznih aktivnosti, od radionica, projekcije filma i izlozbe, plesnih predstava za mlade, predstavljanja work in progresa mladih riječkih plesnih umjetnika/ca te internacionalnih gostiju na rezidencijalnom programu, suradnji i otovrenih probi s HNK i tako dalje kao i večernja druženja i henganja s izvođačima, posjetiteljima i organizatorima i volonterima na ugodnim lokacijama u Rijeci.

Da bismo uspješno organizirali i proveli festival potrebna nam je pomoć volontera te vas stoga pozivamo da nam se pridružite sukladno vlastitim interesima i mogućnostima. Bilo bi nam drago kada biste se javili i priključili se organizacijskom i produkcijskom timu te nam pomogli u ostvarenju festivala te uživali  festivalskom programu i druženjima.  

Ukoliko ste zainteresirani za suvremeni ples i imate nekoliko sati dnevno tijekom priprema i festivalskih dana, molimo da nam se javite na mail  Turn on JavaScript! najkasnije do 24.9.2016.

Pregled volonterskih područja

pr
- distrubucija promo materijala
- upravljanje društvenim mrežama
- fotografiranje festivala

ulaznice
- rezervacije ulaznica
- briga o festivalskim ulaznicama
- rad na blagajni i kontrolu ulaznica

tehnička pomoc
-tehnička pomoć (postavljanje izložbe, priprema projekcije filma, priprema prostora izvedbe, asistiranje glavnom tehnicaru itd)

hospitality
- briga o gostima (za svaki program) - pomoć oko smještaja, prehrane, pomoć pri probama
- uređenje prostora izvedbe - ulaz, promo materijali, kontakt s posjetiteljima
- uređenje prostora druženja nakon programa 

15.09.2016.